Gastenboek

Lieve mensen,

Zoals bekend gaat MAX op 1 oktober 2023 na 25 jaar definitief dicht.
Wij willen langs deze weg iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons pension!
Heel veel prachtige, leuke, lieve en soms ook verdrietige herinneringen hebben we aan deze tijd overgehouden.

Maar herinneringen vervagen.
Daarom zouden we het heel erg op prijs stellen om deze ervaringen van jullie, of van jullie dieren, met ons pension te willen delen door middel van een berichtje, mailtje of briefje. Ook kan je onder aan deze pagina een reactie achterlaten in het gastenboek.
Zodat wij op deze manier de herinneringen levend kunnen houden en nog heel lang kunnen blijven nagenieten van 25 jaar zorg voor heel veel dieren.

Alvast hartelijk dank.

2 Responses to Gastenboek

 1. Trynke van de Geijn zeggen:

  Heel jammer dat de opvang gaat sluiten, hoe begrijpelijk dat ook is.
  Mijn kat Pyter is hier jarenlang goed verzorgd en had het prima naar zijn zin.

  Ik kwam bij Mieke terecht nadat ik erst bij een ander pension was met Pyter (die ik toen nog maar net uit een asiel had gehaald)
  Toen ik Pyter daar weer ophaalde zat hij tot mijn schrik in een kooi omdat het volgens de eigenaresse een “terror”kat was die en andere kat had aangevallen.
  Ik was daar uiteraard niet blij mee en heb een ander adres gezocht.

  Met angst en beven bracht ik hem naar Mieke met de voorgeschiedenis erbij uiteraard. Mieke reageerde heel nuchter en zei: laten we maar eens kijken……………..

  Lang verhaal kort: niks terrorkat! Hij heeft het prima naar zijn zin en speelt met andere katten en Mieke geniet van hem.

  Ben dus heel blij dat ik toen gekozen heb voor dit adres.

  Beddankt voor al je goede zorgen, Mieke

 2. Wout van der Heiden zeggen:

  Door een mede hondenbezitter werd ik gewezen op dierenpension Max. Wij met Banjer, een bruine lab, er naar toe. Hij had het bij jullie zo goed naar zijn zin dat hij dagen moest wennen als hij weer thuis was. Verdrietig was het dat hij op bijna 13 jarige leeftijd bij jullie kwam te overlijden, maar misschien was dat ook wel goed. De manier waarop jullie hiermee omgingen was hartverwarmend. Later kwam ik met Ace, een witte lab en een afgekeurde hulphond. Ace heeft het soms best lastig met andere honden maar bij jullie was hij altijd hond in de roedel. Voor Ace vind ik het jammer dat jullie sluiten. Ik wens jullie heel veel geluk en een mooie tijd als “pensionado’s”. Hartelijk dank voor alles wat je voor mijn honden hebt gedaan. Het ga jullie goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *