Gastenboek

Lieve mensen,

Zoals bekend gaat MAX op 1 oktober 2023 na 25 jaar definitief dicht.
Wij willen langs deze weg iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons pension!
Heel veel prachtige, leuke, lieve en soms ook verdrietige herinneringen hebben we aan deze tijd overgehouden.

Maar herinneringen vervagen.
Daarom zouden we het heel erg op prijs stellen om deze ervaringen van jullie, of van jullie dieren, met ons pension te willen delen door middel van een berichtje, mailtje of briefje. Ook kan je onder aan deze pagina een reactie achterlaten in het gastenboek.
Zodat wij op deze manier de herinneringen levend kunnen houden en nog heel lang kunnen blijven nagenieten van 25 jaar zorg voor heel veel dieren.

Alvast hartelijk dank.

64 Responses to Gastenboek

 1. Trynke van de Geijn zeggen:

  Heel jammer dat de opvang gaat sluiten, hoe begrijpelijk dat ook is.
  Mijn kat Pyter is hier jarenlang goed verzorgd en had het prima naar zijn zin.

  Ik kwam bij Mieke terecht nadat ik erst bij een ander pension was met Pyter (die ik toen nog maar net uit een asiel had gehaald)
  Toen ik Pyter daar weer ophaalde zat hij tot mijn schrik in een kooi omdat het volgens de eigenaresse een “terror”kat was die en andere kat had aangevallen.
  Ik was daar uiteraard niet blij mee en heb een ander adres gezocht.

  Met angst en beven bracht ik hem naar Mieke met de voorgeschiedenis erbij uiteraard. Mieke reageerde heel nuchter en zei: laten we maar eens kijken……………..

  Lang verhaal kort: niks terrorkat! Hij heeft het prima naar zijn zin en speelt met andere katten en Mieke geniet van hem.

  Ben dus heel blij dat ik toen gekozen heb voor dit adres.

  Beddankt voor al je goede zorgen, Mieke

 2. Wout van der Heiden zeggen:

  Door een mede hondenbezitter werd ik gewezen op dierenpension Max. Wij met Banjer, een bruine lab, er naar toe. Hij had het bij jullie zo goed naar zijn zin dat hij dagen moest wennen als hij weer thuis was. Verdrietig was het dat hij op bijna 13 jarige leeftijd bij jullie kwam te overlijden, maar misschien was dat ook wel goed. De manier waarop jullie hiermee omgingen was hartverwarmend. Later kwam ik met Ace, een witte lab en een afgekeurde hulphond. Ace heeft het soms best lastig met andere honden maar bij jullie was hij altijd hond in de roedel. Voor Ace vind ik het jammer dat jullie sluiten. Ik wens jullie heel veel geluk en een mooie tijd als “pensionado’s”. Hartelijk dank voor alles wat je voor mijn honden hebt gedaan. Het ga jullie goed

 3. Harry en Ingrid Tenhagen-Berentsen zeggen:

  Lieve familie Roerdink, Onze Benson is een hondje met een grote rugzak. Ze kijkt altijd de kat uit de boom, maar bij jullie gaat ze kwispelend naar binnen. Ze is blij weer bij jullie te zijn. Toen we in 2020 haar een paar dagen langer bij jullie moesten laten was dat voor jullie geen probleem. Ik weet zeker voor Benson al helemaal geen probleem.
  Het zal voor ons moeilijk worden een nieuw pension voor Benson te vinden, maar Benson en wij hebben in ieder geval 10 jaar van jullie liefde voor haar en alle andere dieren die bij jullie kwamen en nog komen tot 1oktober mogen genieten. Fantastisch dank jullie wel.🐾🐾🐾

 4. Susanne zeggen:

  Na vele jaren met spike de zwarte labadror bij jullie te zijn geweest was het na een tijdje de beurt aan June een mooie Russische dame.
  Wat waren beiden honden altijd welkom bij jullie en wat hadden ze het altijd heerlijk na hun zin. June mag nog 1 x in de zomervakantie komen voor dat jullie zelf mogen gaan genieten van jullie wel verdiende rust. Maar wat enorm jammer voor ons en alle andere honden en katten baasjes. Een goed en liefdevol pension vind je niet snel terug.

 5. Marijke & Rob Verheggen zeggen:

  Onze ervaringen met dierenpension MAX in Eibergen.
  Het zal zo’n 11jaar geleden zijn dat we voor het eerst onze hondjes bij MAX lieten logeren. Met veel plezier kijken we terug op alle jaren waarin onze Lara en Joep bij Mieke en Henny te gast zijn geweest. Wij willen jullie bedanken voor deze jaren van goede zorg voor onze hondjes en zeker ook de manier waarop jullie reageerden op de minder goede tijden die we meegemaakt hebben. Jullie zijn veel meer dan ”een goed pension” maar echte vrienden geworden!
  Marijke & Rob Verheggen en Joep.

  • Rinawinkelhorst zeggen:

   Beste Hennie en Mieke.Het was de laatste keer vandaag dat Gizmo en ik bij jullie waren.Met een raar gevoel.Als ik de riem van Gizmo pakte,de emmer met brokken op weg naar de auto,wist Gizmo al wat er ging gebeuren.Sprong dan ook graag in de auto.En liep dan ook graag met met jullie mee naar de hokken.Ik wens jullie veel goeds in de toekomst toe.En geniet van de tijd die gaat komen.
   Rinawinkelhorst.Gizmo

 6. Rina Winkelhorst(Gizmo) zeggen:

  Jammer dat jullie stoppen,maar dat snap ik wel.Genieten .Een andere tijd breekt aan.Ik en mijn hond Gizmo waren nog niet zo lang bij jullie,maar die tijden dat wij bij jullie terecht konden ,hebben wij als prettig ervaren.Ik wens jullie heel veel goeds en gezondheid toe.

 7. HenkJan (en Ellen) Hoekstra. zeggen:

  Wij hebben al jaren met een gerust gevoel onze katten bij jullie mogen onderbrengen. En het lijkt iedere keer alsof ze bij het ophalen liever niet mee naar huis gaan. Heel jammer dat jullie stoppen! Bedankt voor alle zorgen.

 8. Iet Vogelsang zeggen:

  Onze pip heeft meerdere keren bij jullie mogen logeren, tot onze zeer tevredenheid , als Henny de riem pakte liep hij gewillig en enthousiast mee, en dat zegt genoeg. Wij hopen voor jullie dat je straks de tijd krijgt om ook te genieten van meer vrije tijd, maar vinden het wel jammer.

 9. Marjolein en Bjorn Heikens zeggen:

  Beste Hennie en Mieke,
  Bij toeval keek ik zojuist bij jullie op de site en lees ik dat jullie in oktober gaan stoppen met het pension, ik dacht die gaan hier hun hele verdere leven mee door. Zoveel passie en liefde stopte jullie erin voor de honden/katten en hun baasjes niet te vergeten! In een aantal moeilijke perioden voor ons stonden jullie direct klaar om onze Diesel, Spike en Dex op te vangen. Deze doerakjes moeten we helaas nog steeds met pijn in het hart missen maar inmiddels genieten we van onze bijna 1 jarige labradoodle Bowie.
  Wij wensen jullie alle goeds toe in de toekomst en ga heel hard genieten van jullie welverdiende pensioen!
  Bedankt voor de goede zorgen!
  Bjorn, Marjolein en Luna Heikens

 10. Mensinga zeggen:

  O o dacht ik toen ik het bericht kreeg dat jullie ermee gaan stoppen..
  Toen we voor de eerste keer bij jullie kwamen met misty en bhody hield ik me hart vast en was t ook niet het beste succes.. dit kwam vooral door misty..maar dat kwam later goed en ze hadden het echt super leuk bij jullie!! Een goed pension zoeken gaat lastig worden denk ik maar wij wensen jullie heel veel geluk en plezier!! Geniet lekker van jullie pension! Bedankt voor de goede zorgen

 11. Peter en Veronica zeggen:

  Lieve mensen,
  Veronica en ik brengen al jaren onze hond Donna met heel veel plezier naar jullie pension. Wij hebben dit altijd als zeer prettig ervaren. Donna is een geweldige makkelijke labrador en bij jullie in haar element. Altijd.
  Vrienden van ons hebben hun honden, Banjer, Boris ook bij jullie mogen onderbrengen. Soms zelf samen in een verblijf met Boris. Dikke maatjes zijn het geworden.
  Bedankt voor nu en het gaat jullie goed.
  Blijf gezond en geniet van de mooie dingen die er zijn.

  Peter Roelofsen ❤️
  Veronica Klaver ❤️
  Enschede

 12. HOENDERBOOM zeggen:

  Lieve fam Roerdink,
  hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor de goede zorg die onze honden bij jullie hebben gehad.
  helaas moesten we 22mei onze mazzel(mandy in laten slapen.
  bedankt voor alle goede zorgen

  Guus en Willemien

 13. Sandra van den Berg zeggen:

  Beste familie Roerdink,

  De tijd is gekomen om afscheid te nemen van dierenpension Max.
  Jullie hebben vele jaren terwijl wij met vakantie waren met liefde gezorgd voor onze hond Skip.
  Zelfs nu ze al bijna 16 jaar oud is komt ze vol energie weer thuis.
  Heel erg bedankt voor alle goeie zorgen en wij wensen jullie nog heel veel gezonde en mooie jaren toe.

  Groetjes,

  Familie van den Berg

 14. Willem de Nijs zeggen:

  Beste fam. Roerdink

  Bij deze onze hartelijk dank voor de goede zorgen nu voor Kyra en daarvoor voor Shiela.
  Ga genieten van een wel verdiend pensioen.
  Groeten van Willem en Marianne en natuurlijk Kyra .

 15. Familie thijssen zeggen:

  Alesi/kayley/Kelly/Alesso/kruimel onze goldenretrievers en kat die nu in de hemel zijn en onze 10 maanden oud goldenretriever meisje kelsey, hebben het heel goed bij jullie gehad. Wij vinden het daarom ook jammer dat jullie gaan stoppen, maar ook wel begrijpelijk. Jullie zijn samen een top team geweest met aandacht en liefde voor de pension dieren❤️. Hopelijk komen er nog mensen die het pension voort willen zetten met dezelfde liefde en aandacht die jullie er al die jaren in hebben gestoken. Veel geluk en liefde. Voor de toekomst gewenst

 16. Gerda Vennegoor of Hesselink zeggen:

  Helaas maar 1 keer van jullie pension gebruik gemaakt. Afgelopen juni heeft onze kater, Bolle Poes, bij jullie mogen logeren. We kregen een heel tevreden katertje mee naar huis terug. Als baas hebben we begrepen dat hij bij jullie net zoveel aandacht vroeg en net zo lekker in de weg kan lopen als thuis. Jammer maar heel begrijpelijk dat jullie stoppen. We wensen jullie alle goeds

 17. Bernie en Anke Korten zeggen:

  Beste fam. Roerdink,

  Onze honden Guus en Sem gingen altijd met heel veel plezier naar het pension. Zodra je vertelde dat ze naar Max gingen logeren zaten ze al klaar bij de voordeur . Konden bijna niet wachten zo enthousiast dat ze mochten logeren bij jullie .
  We willen jullie ook bedanken voor al jullie goeie zorg. Geniet nu van jullie vrije tijd en met alles wat op jullie pad komt.

  Vriendelijke groet,
  Bernie en Anke Korten
  🐾 Sem
  Winterswijk

 18. Henk Jan Hondorp zeggen:

  Ik wil jullie namens Monty, Eycke en Xammy enorm bedanken voor de goede zorgen. Als ik tegen Xammy zeg, we gaan naar Max dan staat hij al achter de auto. Jammer dat er een eind aan komt. Ik wens jullie heel veel plezier toe in jullie komende nieuwe leven.
  Groetjes,
  Henk Jan Hondorp

 19. Wilma en Vincent Berendsen zeggen:

  Wil jullie bedanken voor de goede zorg wat aan Bowie gegeven is. Wens jullie een geweldig pensioen en geniet ervan. Wilma Vincent Bowie

 20. Daniël, Nicole en Indy Oostewechel zeggen:

  Beste Mieke en Henny, wat gunnen wij het jullie dat jullie nu zelf gaan genieten met elkaar. Wat zijn we dankbaar dat jullie al die jaren vol passie en met veel liefde voor onze Diesel en Bink hebben gezorgd als wij op vakantie gingen. Nu is het tijd dat jullie zelf gaan genieten. We gaan de gezellige gesprekken tijdens het brengen en ophalen van de honden enorm missen. Geniet van jullie kinderen, kleinkinderen en vooral elkaar. Blijf gezond en we wensen jullie alle geluk voor de toekomst🍀 Heel veel liefs Daniël, Nicole, Indy en Diesel & Bink🐾🐾

 21. Rene Wamelink zeggen:

  Heel veel dank voor het verzorgen van onze honden tijdens onze vakantie ,eerst Bram toen Boaz en de laatse jaren Sjors ,we lieten ze altijd met een gerust hart bij jullie achter ,het allerbeste gewenst voor de toekomst. Carolien en Rene Wamelink

 22. Liesbeth Harmsen zeggen:

  Lieve Henny en Mieke,
  Dank voor jullie liefdevolle dag- en pensionopvang voor Poolse rakker Oskar!

  Succes met verbouwen en geniet van elkaar en jullie pensioen ;).

 23. Ienke Spoor zeggen:

  Een tied van kommen en een tied van goan. Jullie hebben dit dik verdiend onze labradors Sepp en Django hebben een geweldige “vakantie” bij jullie gehad. Liefde volle verzorging / opvang . Dat merkten we wel als de honden weer thuis kwamen. Helemaal munt waren ze van het spelen met andere honden. Geniet van het pensioen en al wat komen gaat!

 24. Ienke en Jaap Spoor zeggen:

  Dank je wel voor jullie goede zorgen voor onze labradors Sepp en Django. Wat hebben zij her goed gehad tijdens onze vakanties.
  Wensen jullie een goede tijd tijdens het pensioen! Succes met de verbouwing ook.

 25. Brigitte van Poppel zeggen:

  Beste familie Roerdink, Henny en Mieke,

  Wat ontzettend jammer dat jullie ermee stoppen maar heel begrijpelijk. De liefde die jullie hebben gegeven aan Odie wanneer hij bij jullie was tijdens de vakanties was wel duidelijk wanneer wij hem brachten en hij ons naar binnen sleurde. De goede zorgen, het lekkere vlees, wij hebben alleen maar goede herinneringen aan jullie en de opvang van Odie.

  Wij wensen jullie succes met de verbouwing, veel plezier met de tijd die komen gaat. Geniet van elkaar en van het leven, het is jullie gegund.

  Lieve groetjes
  Mathieu, Brigitte, Kristie, Teun en een poot van Odie.

  • Letty de Graaff zeggen:

   Lieve mensen,

   Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leveringen Citronel-Fris die ik vele jaren bij jullie heb mogen brengen.

   Altijd was er wel even gelegenheid voor een praatje maar helaas komt aan alles een eind.

   Ik wens jullie al het goeds voor in de toekomst en dat jullie kunnen gaan genieten van jullie “welverdiende” rust en
   mooie reizen met jullie camper.

   Ook zullen jullie nu meer tijd kunnen geven aan jullie kinderen en mogelijke kleinkinderen want daar was vaak ook geen tijd voor.

   Ook wens ik jullie veel succes met de komende verbouwing.

   Nogmaals hartelijk bedankt en vriendelijke groet

  • Letty de Graaff zeggen:

   Lieve mensen,

   Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leveringen van Citronel-Fris die ik bij jullie heb mogen bezorgen gedurende vele jaren.
   Altijd was er ook even tijd voor een praatje maar helaas komt dus aan alles een eind.
   Ik wens jullie dan ook al het goeds voor de toekomst en dat jullie mogen gaan genieten van een “welverdiende” rust en de mooie reizen die jullie gaan maken met jullie camper.
   Ook komt er nu meer tijd voor jullie kinderen en mogelijke kleinkinderen want daar was ook vaak niet voldoende tijd voor.
   Ik wens jullie ook veel succes met de komende verbouwing.
   vriendelijke groet

 26. Wilfred & Elly Hietkamp zeggen:

  Wij hebben onze 2 poezen Nala en Simba vorig jaar en dit jaar tijdens de vakanties onder gebracht bij pension Max en ze zijn hier heel goed verzorgd. We waren heel blij met jullie opvang en wensen jullie alle goeds voor de toekomst!

 27. Angelique van Aken zeggen:

  We zijn heel dankbaar voor de liefdevolle opvang van onze 2 labradors Douwe en Guus de afgelopen jaren. Twee vrolijke boeven die je altijd blij kunt maken met wat lekkers en die van alles en iedereen kunnen genieten. Ze hebben het altijd geweldig gehad bij jullie! Enorm bedankt voor jullie hartverwarmende zorg voor Douwe en Guus, jullie straalden altijd een en al liefde uit voor alle dieren! Nu mogen jullie een stapje terug doen en fijn gaan genieten van niet meer zoveel “moeten” doen. Het komt jullie toe en we wensen jullie alle geluk en gezondheid met het gezin en met jullie Collies!
  Lieve groeten, familie van Aken

 28. Henni en Ingrid van Leeuwen zeggen:

  Beste familie Roerdink,, hoe fijn hebben onze hondjes Angel en Ashley het bij jullie gehad…..HEEL FIJN….na de opvang thuis altijd dag bijkomen.
  En Angel was zeker blij met de extra aandacht…het naar buiten tillen omdat mevrouw geen zin had op te staan…hihihi. Wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst en succes met de verbouwing.

 29. Wendy&York zeggen:

  Lieve Henny&Mieke,
  Heel begrijpelijk dat jullie gaan denken aan jullie pensioen. Fijn genieten samen,dat hebben jullie verdiend!
  Wij zijn bijna vanaf de start altijd bij jullie geweest. Het is begonnen met Boyka(kruising husky/herder).
  Hij was nooit zo gek op kleine hondjes. Wij belden vanuit het vakantieadres hoe het ging.
  Mieke vertelde dat hij samen met een klein hondje in de kennel verbleef. 😳
  “Slik” dachten wij..
  Mieke net zo rustig aan de telefoon ”komt allemaal goed hoor,ze zijn heel gek op elkaar”.
  Later toen Boyka was overleden, kwamen de Oud Duitse Herder zussen Bryce&Bajka logeren.
  Goede gesprekken en tips gehad van Henny en Mieke.
  De dames kwamen altijd goed verzorgd en blij terug.
  Altijd met alle vertrouwen onze dames naar jullie toe gebracht.
  Het rare is dat Bryce vorig jaar als laatste van de zussen(bijna 15 jaar)is overleden en jullie aankondigden dat jullie gingen stoppen.
  Wij willen jullie dan ook ontzettend bedanken voor de enorm goede zorgen afgelopen jaren en de liefde voor Boyka,Bryce&Bajka.
  Het ga jullie goed en geniet van al het mooie wat nu gaat komen.🍀❤️

  Veel liefs Wendy&York Feenstra.

 30. Arie zeggen:

  Beste Fam Roerdink,

  Ik heb de afgelopen 3 jaar af en toe bij jullie gelogeerd omdat mijn baasjes op vakantie gingen of weer eens moesten klussen in huis. Ik vond het geweldig. Lekker rond rennen met andere honden en “gek” doen. Ik was altijd super enthousiast maar vergat nooit mijn poot omhoog te doen voor het hondentuigje. Ik heb zelfs een keer gratis een nachtje gelogeerd omdat mijn baasje de begrafenis van zijn vader moest regelen. Respect en waardering dat jullie dat niet betaald wilde hebben. Dat kom je tegenwoordig niet meer tegen. Jammer dat jullie stoppen. Ik zal het missen. Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst met jullie nieuwe huis en ga lekker samen genieten van jullie pension.

  En ik ga op zoek na net zo’n fijn logeer adres.
  Groetjes van Arie uit Ruurlo 🐶
  Ook namens mijn baasjes,
  Wouter, Gerrie en Thijs

 31. holders zeggen:

  hallo eerst kwam onze hond kuno bij jullie met veel plezier hij overleed nu onze spike al weer 4jaar met veel plezier als je de autobak lost deed was hij al bij de voordeur we vinden het heel jammer dat jullie stoppen ook namens spike bedankt voor alles groetjes freddy anette en spike natuurlijk

 32. Sandra Schutten zeggen:

  Wij zijn vanaf dat Cassie een pup was bij max terecht gekomen, via een kennis die hun hond James ook bij de fam. bracht.
  Vanaf toen nu al 8 jaar brachten we Cassie tijdens vakantie, weekendje en met oud en nieuw na Max.
  Vind het zeer jammer dat jullie sluiten maar kan me het ook voorstellen.
  Wij hopen dat de taart gaat smaken.
  Groetjes van fam Schutten en Cassie.

 33. Inge Franken zeggen:

  Lieve Henny en Mieke, al heel wat keren zijn Bann en Loet bij jullie in de opvang geweest. En wat hadden ze een plezier bij jullie. Moe maar voldaan kwamen ze terug. Ook wij hebben verdrietige momenten beleeft. Helaas het plotselinge overlijden van Bann nu bijna een jaar geleden. We voelde steun van jullie en kleine Loet ging alleen verder en het gaat super met hem. Ook tijdens het plotselinge overlijden van mijn zwager stonden jullie voor ons klaar. Bann mocht gratis bij jullie logeren zodat wij rustig de dingen konden regelen. Alle lof voor jullie.
  Heel veel goeds gewenst voor de toekomst met veel geluk en gezondheid. Liefs Inge Franken

 34. Gabor en Karin zeggen:

  Hallo Henny en Mieke,
  Bedankt voor de goede zorgen van onze honden de afgelopen jaren (Dozza en Bruno). Dozza wist jullie altijd te verrassen met z’n zwarte kleur. Hekken open, alle honden naar de wei behalve Dozza. Hij lag nog lekker te slapen in z’n zwarte mand😄heel veel plezier en gezondheid toegewenst en geniet van de vrije tijd!
  Groetjes Gabor en Karin

 35. Stephan en Laura zeggen:

  Henny en Mieke,

  Ontzettend jammer dat jullie gaan stoppen. Begrijpelijk is het wel want wat een werk is het! Jullie hebben dit jarenlang met zoveel liefde gedaan. Eerst kwam familie Luiten met Aicka langs en nu kwamen wij zelf met onze Senna. Jullie herkende ons direct. Senna heeft het ontzettend fijn bij jullie gehad. Nogmaals heel erg bedankt en het gaat jullie goed!

 36. Bianca te Booy zeggen:

  Hallo Mieke en Henny,

  Helaas gaan jullie van jullie welverdiende pensioen genieten. Dat is voor onze twee vrolijke honden Fleur en Bikkel erg jammer. Heerlijk hoe jullie van de uitbundigheid van Fleur en Bikkel konden genieten en het was dan ook altijd heel leuk om te horen hoe blij ze weer waren geweest en met een enorme sprint naar het buiten verblijf zijn gerend waardoor ze in hun uitbundigheid meerdere honden mee trokken.
  Ook het nuchtere no nonsens karakter van jullie was voor ons erg fijn. Namens Fleur en bikkel een dikke poot en namens ons enorm bedankt voor de goede zorgen en de flexibiliteit.
  Liefs Bikkel en Fleur en Gerard en Bianca

 37. Jan Willem en Marijke zeggen:

  Hallo Henny en Mieke,
  Wat is het jammer dat jullie je pension gaan sluiten en inruilen voor ‘pensioen’! De afgelopen jaren hebben wij onze Loe met alle tevredenheid naar jullie gebracht, voor haar was het elke keer ook een soort van vakantie. Jullie gaven ons altijd het gevoel dat Loe in goede handen was. Hopelijk vinden jullie beiden een goede modus in de tijd die jullie tegemoet komt, maar dat gaat vast goed komen.
  Groetjes,
  Jan Willem en Marijke Workel

 38. petra prins zeggen:

  Lieve Fam. Roerdink.
  Wij en de honden vinden het ontzettend jammer dat jullie gaan sluiten maar begrijpen het wel.
  Onze honden gingen altijd met plezier naar jullie toe.
  Ik hoefde maar naar de kast te lopen waar de inentingsboekjes lagen en ze werden helemaal dol.
  De rit naar jullie toe was een feestje en zodra wij op jullie erf waren, waren ze niet meer te houden en stoven ze zodra de deur van de auto open ging naar binnen.
  Diesel en Buddy genoten ervan om bij jullie te zijn en wij wisten dat de honden een geweldige tijd bij jullie hadden.
  Wij zullen jullie erg missen jullie waren hartverwarmend en vol goede zorgen voor de honden
  Wij wensen jullie het allerbeste toe en geniet van jullie pensioen.
  mvg Wilco en Petra, en een poot en een lik van Diesel & Buddy

 39. Angelo en Sabine (Julie en Sox) zeggen:

  Met veel vertrouwen hebben we altijd onze honden naar jullie toegebracht. Voor een nachtje, een weekend of tijdens een vakantie, ze waren altijd welkom.
  Het was altijd leuk om te horen hoe ze het hadden gehad bij jullie. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen voor onze honden!
  Nu mogen jullie gaan genieten van jullie welverdiende pensioen.
  Bedankt voor alles! Ook namens Sox.
  Helaas is Julie er niet meer, maar ik weet zeker dat ze altijd naar haar zin heeft gehad bij jullie.

  Groetjes Angelo, Sabine en Sox

 40. Ine en Robert Bekker zeggen:

  Hallo Henny en Mieke.
  Eerst Bommel en daarna Buddy hebben bij elkaar toch zo’n 17 jaar op gezette tijden bij jullie mogen logeren. Een hele tijd.
  Zij, en wij daardoor ook, hebben het altijd prima naar hun zin gehad.
  Ook zullen wij de ritjes naar Holterhoek missen.
  We wensen jullie veel geluk in het ‘nieuwe’ huis en geniet van de vrije tijd.
  Bedankt en groeten,

  Ine & Robert Bekker

 41. Johnny en Rikie Bakker zeggen:

  Lieve Hennie en Mieke.
  Vele jaren is onze Coco bij jullie geweest, tijdens vakantie, bijzonderheden enz. Tijdens onverwacht overlijden van dierbare hoefden we maar te bellen en we konden altijd Coco bij jullie brengen, hij vond het fijn bij jullie en zo gauw we korter bij jullie adres kwamen joelde hij het van blijdschap uit. Wij zijn altijd zeer tevreden over jullie pension geweest en zullen jullie ook enorm gaan missen, we gaan op zoek naar een ander adres al valt dat niet mee. Begrijp volkomen dat jullie willen gaan genieten van de vrije tijd ,dik verdiend. Lieve mensen ontzettend veel dank voor de fijne jaren dat Coco bij jullie was.
  Lieve groetjes van Johnny en Rikie Bakker.

 42. Henk en Rita tankink zeggen:

  Beste fam. Roerdink,

  Hartelijk dank voor de liefdevolle opvang van onze honden Sabra 3 van 2005 – 2014 en Sabra 4 van 2015 tot heden. Sabra 3 was best wel blij als zij ons zag als we weer terug waren van vakantie. Maar als jullie de deur weer openzetten liep ze zo weer terug naar haar hok. Ook piepte ze op de terugweg naar huis in de auto: een teken dat ze wel weer terug wilde. De honden zagen er altijd piekfijn uit als we ze ophaalden bij jullie. Mooi in de vacht en de nodige kilootjes lichter wat echt nodig was!
  Als we dagopvang nodig hadden voor een begrafenis deden jullie dat kosteloos, zelfs op een oudejaarsdag terwijl jullie opvang propvol zat. Ook dit jaar mochten we dat weer meemaken. Dat vonden we héél bijzonder!
  En zelfs brachten jullie de gewassen hondendekens schoon weer terug naar Winterswijk.
  Wij zijn vol lof over jullie en vinden het héél jammer dat pension MAX gaat sluiten.
  Hennie en Mieke, we hopen dat jullie nu lekker kunnen gaan genieten van jullie
  welverdiende rust. (en ook eens samen op vakantie kunnen!)

  Bedankt voor alles ook namens onze Drentse Patrijshonden SABRA 3 en SABRA 4.

  Met vriendelijke groet, Henk en Rita Tankink.

 43. Ans zeggen:

  Mieke en Henny van MAX gaan met pensioen …
  Een bittere pil, want een beter pension is wijd en zijd niet te vinden.
  Altijd hartelijk en zorgzaam voor dier en mens, altijd flexibel als plannen veranderden en zelfs zo goed om beslist geen betaling te willen toen hond Guus hals over kop werd gebracht na een onverwacht overlijden.
  Niets dan goeds, gezondheid en vooral veel grandioos genieten gewenst in de toekomst! 🍀

 44. Gonny Spexgoor zeggen:

  Beste Mieke en Hennie, bij deze bedankt voor de liefdevolle opvang van Reesa. Jullie stonden in goede en moeilijke tijden altijd klaar! Het gaat jullie goed, blijf gezond en geniet van de vrijheid. Het is jullie gegund. Dank je namens Willem en Gonny

 45. Willem en Gonny zeggen:

  Beste Mieke en Hennie,
  bedankt voor de liefdevolle opvang van onze hond Reesa. We konden haar altijd brengen in goede en moeilijke tijden, jullie hebben een groot dierenhart.
  Wij wensen jullie alle goeds en veel vrijheid toe .

 46. Tiny.kraaijenzank zeggen:

  We willen jullie bedanken voor de goede verzorging van onze Jack russels.
  Geniet van je vrije tijd en succes met de verbouwing .

 47. Henk en Gerie Rösken -Meerdink en hond Henry k zeggen:

  Hallo,
  Voor ons is het heel jammer dat jullie stoppen

  We begrijpen het natuurlijk wel.
  Henry ging altijd graag naar jullie toe en dat was voor hem, maar ook voor ons heel fijn.
  We konden hem met een gerust hart bij jullie achterlaten en dan genieten van ons dagje uit of ons bezoekje bij de kleinkinderen.
  Veel geluk en voorspoed voor jullie in de toekomst.
  Groetjes van Gerie en Henk.

 48. Ans zeggen:

  Lieve Hennie en Mieke, natuurlijk ook jullie kinderen.

  16 jaar geleden kwamen wij voor het eerst bij jullie met onze poes Indy, zij was ons zorgenkindje maar gelukkig wilden jullie voor haar zorgen tijdens onze vakantie.
  later kwamen Britt en Sem bij jullie vakantie vieren.
  echter de laatste jaren alleen nog Sem.
  wij hebben alleen maar goede en fijne herinneringen aan jullie ,en onze katten zijn altijd met heel veel liefde en aandacht door jullie verzorgd en verwend.
  wij konden altijd met een gerust hard op vakantie.
  wij zullen jullie ontzettend missen.
  Jullie zijn een mooi gezin.
  wens jullie nog heel veel gelukkige en vooral gezonde jaren toe.
  geniet van jullie kinderen en kleinkinderen om jullie heen.
  maak mooie uitstapjes met de Camper. geniet ervan.
  bij deze heel erg bedankt voor alle goede zorgen en fijne gesprekjes.

  vriendelijke groet
  Ans

 49. Stef en Nel Lindner zeggen:

  Beste Mieke en Henny,
  11 jaar geleden kwam Aran als pup voor het eerst bij jullie, nadat wij van te voren een rondleiding hadden gehad achter de schermen.
  Hij had het meteen prima naar zijn zin.
  Iedere keer als wij hem weer voor een weekendje of een paar weken brachten, ging hij weer enthousiast naar binnen.
  Wij waren heel blij met de goede verzorging die jullie hem gaven.
  Wij denken hierbij ook specifiek aan jullie alerte optreden toen Aran een maagtorsie kreeg tijdens zijn verblijf bij jullie. Wij denken echt, dat hij het mede daardoor heeft overleefd.
  Nogmaals onze dank voor al die jaren opvang.
  Wij wensen jullie heel veel succes met al jullie toekomst plannen en veel sterkte met de verbouwing. Het gaat vast heel mooi worden.
  Jammer dat we het eindresultaat niet kunnen zien.
  Groeten Stef en Nel Lindner en Aran

 50. André en Ine Elferink, Nola zeggen:

  Beste Mieke en Henny,

  2 jaar geleden is Nola voor het eerst bij jullie geweest. Ook wij hebben kunnen zien dat het er goed uitzag in de ruimtes waar de honden verbleven.
  Verder waren er filmpjes hoe hij omging met andere honden dat gaf ons antwoord op vragen die we van hem hadden.
  Hij ging graag naar jullie en wij hadden veel aan het begrip, de tips het inzicht dat jullie van hem hadden.
  Ook wij hebben gezien dat jullie liefde en hobby voor de dieren het aller belangrijkste was.

  Wij vinden het erg jammer dat jullie nu stoppen maar begrijpen dat nu de tijd van rustiger aan doen gekomen is.
  Wij wensen jullie dan ook alle goeds voor de toekomst!

  Veel succes met het verbouwen.

 51. Dick en Ria Makkink zeggen:

  Hallo Henny en Mieke,

  6 jaar geleden is Jilke als pup voor het eerst bij jullie geweest.
  Ze vond het allemaal erg spannend, en hield zich daarom een beetje op de achtergrond.
  Ze had er, wanneer we de auto uitstapten ook eigenlijk helemaal geen zin aan. Eenmaal binnen, ging het steeds beter.
  Het ging ook helemaal goed komen. Ze kwam niet alleen in het pension, maar ook in de dagopvang. Helaas is daar vandaag een eind aan gekomen.
  We willen jullie bedanken voor de goede zorg, en dat er eigenlijk altijd wel een plekje voor haar was.
  Succes met de verbouwing en geniet samen van jullie welverdiende pensioen.

 52. Marita en Heiko zeggen:

  Beste Hennie en Mieke, bedankt voor alle goede zorg die Carel,Benjamin, Sherrif en Julius bij jullie hebben gehad.
  Wat ons diep heeft geraakt is dat Sherrif kosteloos bij jullie mocht komen, toen mijn moeder/oma was overleden.
  Wij wensen jullie veel geluk en plezier met jullie pensioen.
  Groeten Marita en Heiko uit Groenlo

 53. Leusink zeggen:

  Bedankt voor de goede oppas voor alle honden die bij jullie zijn geweest
  Zullen jullie gaan missen maar wens jullie alle goeds en geniet van jullie gezin

 54. annita Cusveller zeggen:

  Ook wij danken jullie voor de opvang voor onze hond Luca. Wij konden altijd bij jullie terecht ook al was er plotseling iets waardoor hij bij jullie terecht kon. Nogmaals bedankt voor alle goede zorg. Ook namens Luca. Groetjes Fam Cusveller 🐾

 55. Johan en Jozien Somsen zeggen:

  beste fam. Roerdink

  Wij vinden het ontzettend jammer dat jullie stoppen met het pension, maar het is zeer begrijpelijk. Onze hond Hummer ging altijd met veel plezier naar jullie toe en moest nadien altijd een paar dagen weer afkicken.
  Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alle liefde en goede zorgen die Hummer van jullie heeft gehad in de vakantieperiodes dat hij bij jullie was. We wensen jullie alle goeds en geniet van de vrije tijd die jullie nu krijgen ook al zal dat eerst wel wennen zijn. Groetjes Johan, Jozien en Hummer

 56. Herma en Wim zeggen:

  Hallo Mieke en Hennie

  Vandaag 2oktober!
  Wat zal het gistermorgen 1 oktober, een hele rustige morgen zijn geweest? Dat je de vogeltjes kunt horen, zonder honden geblaf.
  Lieve mensen, het zal even wennen zijn, zeker voor jou Mieke, maar jullie krijgen nu tijd voor andere dingen.
  En zeker leuke dingen, ben ik van overtuigd, paardrijden, lekker in de natuur , rust , waar je ook weer aan moet wennen, maar is fijn!
  Zal je paard ook heel fijn vinden Mieke.
  En dan de verbouwing, waar jij, Hennie heel druk mee bent met slopen, heel zwaar werk!
  Het is mooi geweest en klaar, nieuwe periode!
  En dan als de verbouwing klaar is, een mooi gelijkvloers huis, met een mooie tuin, en een kinderboerderij, met beesten voor de kleinkinderen.
  Ik ben er van overtuigd dat het heel goed zal worden!

  Onze Hond Aicha ( met epileptie ) heeft het altijd geweldig gehad bij jullie, ging vrolijk naar jullie toe, en kwam weer vrolijk bij jullie vandaan, helemaal uitgeteld ,omdat ze zich zo prima had vermaakt, heerlijk gespeeld en O, zo liefdevolle mensen, want dat waren jullie!

  Lieve Mieke en Hennie en dat lieve jonge meisje wat ook heel veel heeft geholpen, heel veel dank , voor alles wat jullie hebben gedaan, voor onze lieve hond Aicha.

  Voor jullie heel veel goeds en gezondheid

  Groet Herma en Wim, en knuffel van Aicha (want een pootje geven kent ze niet)
  Het blijft een eigengereide Podenco hé

 57. Albert en Sinie Sonderen Winterswijk zeggen:

  Beste familie Roerdink,
  Bedankt voor de liefdevolle opvang en prima verzorging van onze kat Minnie, die wij in onze vakantie altijd bij u mochten brengen,
  Alle goeds gewenst voor de tijd die voor jullie komen gaat.

 58. Stefan en Petra zeggen:

  Beste fam. Roerdink,

  Super dat onze Boerenfox Jip steeds bij jullie terecht kon als dat nodig was. Dank voor jullie goede zorgen! We wensen jullie een hele mooie tijd in goede gezondheid.

  Groeten, Stefan en Petra

 59. Carin van Benthem zeggen:

  Ik wens jullie alle goeds en nu lekker genieten van jullie pensioen.

  Al weer lang geleden maar tarko had het altijd zo goed bij jullie dat hij zo weer rechtsom wilde😊. Tijdens de ziekte van man mijn konden we tarko altijd brengen als we dat wouden. Bedankt voor alles

 60. Bart Gijsbers zeggen:

  Beste Fam Roerdink, bedankt dat onze Sascha bij jullie mocht logeren als wij met vakantie ,of een weekendje weg gingen. Bedankt voor de super goede verzorging. En voor jullie alle goeds gewenst. Bedankt, ook namens Sascha. Fam Gijsbers

 61. Hans en Elvier zeggen:

  Wat een mooie herinneringen hebben wij aan jullie zorgen voor onze dieren hond Floor en poes Bobo. Wat fijn dat we wisten hoe liefdevol jullie de dieren opvingen. En ook in nood toen we aanklopten omdat we even opvang nodig hadden ivm overlijden van een dierbare. Jullie al vol zaten en toch onze hond voor 2 dagen opnam en we bij ophalen niet mochten betalen “we moeten elkaar toch helpen” was jullie reactie. De dieren genoten van jullie aandacht. Dat was te merken. Dank Mieke en Henny. Ook onze kinderen uit Haaksbergen en Enschede wisten jullie te vinden vanuit Enschede en Haaksbergen.
  Super hoe jullie liefdevol alle dieren opvingen en verzorgden. Dank!! Heel veel goeds voor jullie in de toekomst. Geniet van jullie welverdiende pensioen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *