Weetjes

DEFINITIEF GESLOTEN (zie voorpagina)

Enkele Weetjes

- Wij nemen geen honden op met een moeilijk ras/karakter. Dit i.v.m. de sociale instelling in ons bedrijf. Honden worden samen in de kennel geplaatst en gaan in groepjes naar buiten. Voor honden die niet samen met anderen kunnen hebben we helaas geen plek door de volle bezetting.

- We zien graag dat de dieren, voor ze bij ons komen, behandeld zijn tegen vlooien.

- Zowel voor de honden als voor de katten gebruiken wij uitsluitend onze eigen manden en dekens. Dit om te verkomen dat spullen kwijtraken of vernield worden.

- Bij het brengen en halen graag de katten gekooid te houden, dit om bij panieksituaties geen dieren kwijt te raken.

Zowel bij het brengen als het verlaten van ons pension dient u uw hond aan de riem te houden, dit voor veiligheid van de andere dieren op ons erf ! !

- In de drukkere perioden komt de dierenarts elke week langs voor een extra controle.

- In geval van ziekte, zal in overleg met de dierenarts, op kosten van de eigenaar van het dier, een behandeling worden ingesteld.

Betaling is uitsluitend à contant. (Pinautomaat aanwezig.)

- In verband met de rust van de dieren, kunnen er buiten de openingstijden GÉÉN dieren gebracht en gehaald worden.

- Gelieve niet te bellen tijdens de openingstijden.

- Zijn er speciale wensen, vertel het ons. Dan zullen wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

- Bij annulering van de reservering binnen vier weken voor het verblijf, zijn wij gerechtigd om de totale reserveringssom te eisen.
Bij annulering tussen de vier en acht weken voor het verblijf zijn we gerechtigd om 20% van de totale reserveringssom te eisen.

- Wij begrijpen dat wanneer u op vakantie bent u graag wilt weten hoe het met uw hond of kat gaat bij ons in het pension. Wij kunnen hier eenmalig een berichtje over sturen, maar geen regelmatige update. Wij zijn liever bezig met het verzorgen van uw hond of kat en steken daar graag onze aandacht en energie in. Bij het ophalen van uw hond of kat wordt het verblijf natuurlijk even besproken.
Uiteraard nemen wij zelf contact met u op wanneer het niet goed gaat met uw hond of kat.
Wij hopen op uw begrip.

- Uw dier verblijft op uw eigen risico in ons pension.

- In ons pension zijn de Algemene Voorwaarden Dibevo-dierenpensions van toepassing. Die liggen ter inzage bij de balie, of vraag naar een exemplaar.

Reacties zijn gesloten.